Lancome – parfyme og kosmetikk imperium

lancome

Snakk om skjønnhet og kosmetikk og sikkert, ville eksperter heve navnet på verdens største skjønnhet og kosmetikk fast, L’Oreal Group. Fra verdens skjønnhet og mote hovedstad, Paris i Frankrike, kommer selskapet som fokuserer på å bringe til forbrukerne de beste merkene for hud- og hårpleie. Når det gjelder parfyme, selskapet sikkert ville ikke stå bak. Sin Lancome Paris enhet produserer Lancome parfymer som virkelig er blant de mest patronised og elsket over hele verden.

Imitasjon, som de sier, er den største form for kompliment. Ett bevis på at Lancome parfymer er godt mottatt og er elsket over hele verden er det frodig salg av forfalsket og imiterte former av elementene.

Anti-Counter regulatorer og eksperter fra hele planeten identifisere Lancome parfymer som en av de beste parfyme merkevarer som imiterte, forfalskes og solgt til massemarkedet i viktige byer i Asia og Europa. Selv om de ulovlige transaksjonene skade virksomheten, sier Lancome imitasjoner bekrefter merkets pålitelighet og popularitet.

De første Lancome parfymer ble introdusert på markedet i 1935. Det var i Brussel, hvor de fem første av duftene ble lansert. De dufter var Tropiques, Bocages, Kypre, Tendre Nuit og Conquete. L’Oreal erkjenner det faktum at parfyme ble det gjort Lancome hva det er i dag — en kjent merkevare ikke bare av parfyme, men også av hudpleie og kosmetikk produkter. Dermed Lancome parfymer er viktige produkter og har alltid vært betraktet eiendeler på Lancome Paris.

Gjennom årene, Lancome parfymer var i stand til å tåle de tester av gangen. Etter å ha blitt kjent som en premium-merket av dufter, har Lancome vært blant de beste valgene for dufter av kjendiser og den overdådige. Tallrike duft linjer og navn har blitt lansert og introdusert av Lancome.

Blant dem er Magie Noire, som regnes som en av de mest berømte og populære kvinners parfymer av alle tider. Dessverre, fordi selge duftene gjennom konvensjonelle midler ble utfordrende å marginene, bestemte Lancome å begynne å selge dem gjennom online shopping-områder. Initiativet bare gjort linjen blant de mest etterspurte og mest priset fangster.

Tilbake til problemet med imiterte og falske Lancome parfymer, er selskapet tar tiltak for å slå ned på de bedrifter som forplanter seg og distribuere slike elementer. Hva er mer interessant er det faktum at falske Lancome parfymer er blant Norges mest solgte. Til Lancome, betyr at folk fra hele verden elsker merkevare.

På grunn av høye kostnader ved å kjøpe varene, noen forbrukere ty til å kjøpe imitasjon Lancome parfyme fordi det bringer dem muligheten til å nyte og bruke premien duft.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *