3D spiker – en guide for nybegynnere

No Comments

Spiker

Noen kvinner har en fetish for sko og noen klær, men det er mange andre som er klare til å bruke et beløp på å dekorere neglene sine. Hvis du er en av dem, har vi noe som kan være til nytte for deg. Det er en how-to guide på 3D spiker.

Tidligere ble en spiker rutine begrenset til trimming, filing og male negler. Lyse røde og rødme rosa nyanser ble klassiske farger i neglelakk kategori. I de senere tiårene, kvinner eksperimentert med mørkere fargetoner. Det stoppet ikke der. En vanlig strøk av polsk så altfor enkle og grunnleggende. Som et resultat av spiker art kom til å bli brukt. Ensfargede overflater ble dekorert med delikat design. Utviklingen fortsatte og den siste er 3D spiker.

product_83

3D Art – En Brush-up på det grunnleggende

Selv om navnet 3D synes å foreslå et snev av teknologi, styrer denne ornamentikk teknikk klar av vitenskap. 3D spiker er også kjent som japansk Nail fordi det oppsto der. Denne teknikken bruker tredimensjonale design og motiver. Dette inkluderer bruk av støpte akryl, små charms, pyntegjenstander, små perler og strass.

3D spiker er utfordrende med tanke på den begrensede plassen du har til å arbeide innenfor. Hvis du er ny på det, vil det ta tid å venne seg til de påføringsmetoder. Derfor er det best å starte med akryl negler i stedet for naturlige negler. Den separate flate gir en stødigere hånd og en penere finish. De akryl-enheter kan så påføres i naturlige fingrene. Akryl negler er sterkere og tilbyr også mer plass til å arbeide med. Når du blir vant til prosessen og utvikle tillit, kan du begynne å jobbe med dine naturlige negler.

Det er en rekke faktorer å vurdere når du velger 3D nail design. I motsetning til vanlig spiker som skaper for en flatere overflate, er 3D-design oppvokst i utseende. Man bør vurdere hvor mye de bruker sine hender på jobb og rundt huset når du velger et mønster eller motiv. Hvis du bruker hendene mye, for eksempel må du gjøre mye av å skrive på jobb, unngå å velge forhøyede design. Hevet design har en høyere tendens til å bryte og chip. Velg en design som vil tåle daglige aktiviteter. Men hvis du har neglene gjort for bryllupet ditt dagen, kan du velge intrikate mønstre.

Vurdere størrelsen og bredden på neglene. Mengden av tilgjengelig plass vil bestemme den beste design for deg. Noen design som tegn trenger en bred overflate mens en enkel kvist av blomster vil lett plass på en smal flate.

3D spiker design

Det er et utvalg av design å velge mellom. Vi har nevnt noen nedenfor.

Blomster er en av de mest populære design. De er pene og feminine. Floral design inkluderer akryl roser eller floral design malt med maling og dekorert med krystaller og steiner. Beslektet med fransk manikyr er blonder design. Den har svarte og hvite linjer med rhinestone aksenter. Man kan lage en Bejeweled utseende med krystall og rhinestone aksenter. Tegneseriefigurer er også oppført blant populære 3D nail design.

Ditt valg i utsmykking avslører mye om din personlighet. Du kan også velge design for å matche kommende anledninger og festligheter.

Hvordan søke 3D spiker?

Fremgangsmåten er enkel. Følg disse trinnene for å sikre at du får det riktig.

1. Hold alle forsyninger for hånden. Du vil kreve lim, polsk (avhengig av hva du har tenkt å bruke) og de ønskede dekorasjoner. Ferdighus ornamentikk er lett å jobbe med. Hvis du vil lage din egen, forberede det på forhånd. Hell den fargede akryl i formene og la den tørke. Etter det har tørket, tar du den ut av formen og sett til side.

2. Rens neglene. Fjern flekker av tidligere polske strøk.

3. Basen kan være farget eller naken. Dekorasjoner skiller seg ut bedre på en naken bakgrunn. Male en klar base coat. La den tørke. Male et tynt lag med glitter over det. Mange kvinner foretrekker å påføre et lag med glitter til bare den øverste halvdel av neglen mens noen bruker en mørkere og lysere nyanse for å skille de to halvdelene. La det tørke skikkelig.

4. Fukt en liten mengde klar tape på baksiden av krystall eller akryl rose og pent lime den inn på neglen. Unngå å bruke for mye lim som det pleier å bli rotete.

5. Avslutt det hele med et toppstrøk med klar neglelakk inkludert 3D-elementer. Den top coat vil legge til en gnisten og beskytte den skjøre elementer fra skade.

Hvor kan man kjøpe de nødvendige forsyninger?

Profesjonelle salonger tilby 3D spiker behandlinger som en av sine tjenester. Men gitt den vanskelighetsgraden av oppgaven det er priset på høyere side. Det er dyrere enn en vanlig manikyr eller pedikyr. Av denne grunn velger mange prøve prosessen hjemme. Det er lett å gjøre forutsatt at du har de riktige forsyninger.

Farget akryl, akryl muggsopp, lim, falske negler (valgfritt), ferdighus pynt, klar polish er noen av utstyret du trenger. Disse elementene er lett tilgjengelig på en kosmetisk butikk eller annen butikk som selger makeup elementer. Mange merker produsere tredimensjonale spiker elementer slik at det er større variasjon når det gjelder pris også. Når du kjøper utstyr, må du vurdere kvaliteten på produktet i tillegg til prislappen. Lav grad av produkter kan forårsake potensiell skade på neglene. Flere nettbutikker har spesialisert seg på kunst forsyninger; du kan kjøpe disse elementene på nettet.

Hvis du trenger litt veiledning om hvordan du skal komme i gang, kan du alltid surfe på nettet. Der flere er spiker leksjoner tilgjengelig online. Mange brukere også laste opp selvlagde videoer med steg-for-steg instruksjoner om hvordan du søker 3D spiker.

De av dere som beundrer Bejeweled negler, men ikke har tid til å lage det kan velge pre-designede negler. Designere selger pre-designede negler til kundene. De kan også være skreddersydd. Kundene kan velge et design og be en designer til å lage den på akryl enheter.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *