Kan du bære jeans til å fungere?

Ingenting kan være bedre enn å ha en fin jobb i hendene, spesielt der du ikke trenger å følge en rekke regler og bærer uniform (de fleste av fast food-restauranter fortelle deg å bære uniformer eller følge kleskoder). Hvis du jobber i et godt anerkjent kontor, er det mange ting som du gjør – handle topper listen! Men vent litt … hva om i slutten du innser at du ikke kan bære den flasken grønne fargede jeans som du nettopp har kjøpt fra kjøpesenteret?

Jeans og t-skjorter er ansett for å være de mest uformelle klær som en gang kan bære, og det er ingen tvil om det. Nå er det store spørsmålet er – betyr det at du aldri kan ha de mest behagelige klær?

Feil – det er noen måter du kan ikke bare komme inn komfortable klær, men også se formell nok til å jobbe på kontor. Her er noen av de beste tipsene for deg å bære jeans i de formelle eller anstendige måter:

1) Foretrekker å bruke dem på fredager – Vi jobber på fredager, selv om hodene våre er helt involvert i partiet invitasjoner vi får for helgene. Den gode nyheten er at de fleste av organisasjonene tillate deg å bære uformelle klær i løpet av disse dagene. Også, hvis du jobber i helgene (jeg beklager å høre det), kan du bekrefte med organisasjonen, hvis du kan bruke klær av ditt valg eller ikke. Hvis du kan ofre helgene for dem, kan de ofre noen regler for deg!

2) Kast dem opp med formelle skjorter – Det er hundrevis av skjorter tilgjengelig for deg å kjøpe, prøve og slitasje å arbeide. Hvis du virkelig ønsker å bære jeans på en merkelig dag, matche dem med en formell skjorte. Gode ting om kroppsnære klær er at de aldri ser uformelle, spesielt hvis du bære dem med formelle klær. Den beste måten å kle seg er – sorte jeans, hvit formell skjorte og en svart frakk. Selv om du gir et møte i denne antrekk, ingen ville fortelle et ord mot kjolen!

3) Hold deg rolig, selv om du er i uformelle klær – Noen ganger betyr kroppsspråk mest. Hvis du holder det kjølig og kroppsspråk er god nok, kan du passere gjennom øynene til dine sjefer eller overordnede.

4) Bruk lys makeup – Det verste som kvinner gjør, når de er i deres uformelle attires, er slitasje høyt makeup. Hold det leppestift naken eller lys, og se om laget ditt lederen sier noe til deg når du er i jeans.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *